Sider

tirsdag 10. desember 2013

Ustabil blogger

- er vel det jeg best kan beskrives som. Det er hele 7 måneder siden sist jeg blogget, og hva skal jeg unnskylde meg med? 
Nei, når jeg ikke vet det engang, så er det vel best å ikke si noe mer om det. 

I mellomtiden har det i alle fall skjedd mye på hobbyfronten. Jeg har gitt ut strikkebok, tenk det! 
Det hadde jeg vel aldri trodd for et par år siden, men det er et faktum nå. 

Boka heter Sokker. Strikking hele året, og er utgitt på Pax Forlag. Hele 52 sokkemønstre inneholder den, og har blitt godt mottatt. 

Og i høst åpnet jeg også min egen nettbutikk. Her selger jeg egendesignede mønstre og garn. Herlig garn. Jeg bare elsker å få garn inn i butikken og se på, ta på, ta bilder og legge ut for salg. 


Mønsteret du ser litt av på dette bildet er forøvrig et nytt mønster jeg laget i høst, og heter Elines sokker. Og du finner det altså i butikken min her.

Akkurat nå har jeg fått inn et nytt sokkegarn til og med. Det er fra Online Supersocke, og de to kvalitetene jeg har fått heter New York Color og London Color. En fryd å ta på og se på. Nå man man strikke sokker og få en urban følelse av å være i en storby. 

Et utvalg av fargene i Online-garnet ser du her. Virkelig herlige farger, og særlig Londonfargene tror jeg blir populære. De var mørke og passer ekstra godt til herresokker. 

Jeg har mye annet fint garn i nettbutikken også, så du er hjertelig velkommen innom. 

På strikkefronten foregår det, som alltid, en god del hemmelighetskremmerier. Og ikke så mye å vise fram nå. Men jeg har strikket et pannebånd i det siste, og det kan jeg jo vise fram. 


Her er snuppa ganske så forkjølet, så øynene er litt små og slappe. Men det hjelper med litt Kirankos og et nytt pannebånd. Hun var forøvrig mye bedre dagen etter, heldigvis :) 

Vel, det ble et blogginnlegg, og jeg er ganske stolt nå. Og jeg SKAL blir mye, mye flinkere å oppdatere bloggen!  

Dagens anbefaling: 
Jeg har bestemt meg for å anbefale andre blogger eller nettbutikker i hvert blogginnlegg framover. 
Dagens anbefaling er en blogg jeg pleier å besøke ganske ofte, og som har mye fint. Dama er en flink norsk designer, og bloggen heter Torirot's stitches. Virkelig verdt et besøk. 

4 kommentarer:

 1. Må ta en titt i bloggen du anbefaler.
  Boken din er flott, gleder meg til å strikke fra den. Når garmlageret mitt minker blir det kjekt å besøke butikken din.
  Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid.

  SvarSlett
 2. Kjempefint!! Du er en travel dame du Bitta, ligger ikke på latsiden i alle fall, alltid noe som skjer, så selv om bloggen ikke har vært oppdatert hver dag så har din facebook side blitt flittig kommentert fra din side ser jeg.. liker dine mønstre og hyggelig med din facebook gruppe. Du er en inspirasjon for mang ei dame og mann, strikking er jo blitt in jo!! Du har nok noe av den æren for det ja. Takk Bitta for dine positive innslag og nye nydelige mønster!!

  SvarSlett
 3. Jeg skjønner godt at du ikke har hatt tid til bloggen sett i lys av hva du har fått til.
  Boka er kjempefin. Den er handlet inn og jeg gleder mag til å prøve ut oppskriftene.
  Neste gang jeg trenger garn skal jeg stikke innom nettbutikken din.
  Ha ei fin og produktiv adventstid.

  SvarSlett
 4. Så koselig at du blogger igjen. :) Skjønner godt at det ikke blir tid til alt. Du har jammen hatt et travelt og spennende år. Gleder meg til å følge deg videre. Ønsker deg masse lykke til videre både som designer og med egen nettbutikk. Du kan virkelig være stolt over det du har fått til for det er virkelig imponerende! Håper du får tid til litt adventskos sammen med familien også. :)

  SvarSlett