Sider

torsdag 19. desember 2013

Hva strikker jeg her?

Jeg strikker, hele tiden, men ikke alt jeg kan vise fram. Eller, dette kan dere får et lite glimt av, for jeg er helt sikker på at ingen ser hva det er, uansett. Og da avslører jeg jo ingenting, eller? 

Noen som ser hva jeg strikke på her? 
Det er noe helt nytt, og jeg synes det er veldig spennende. 

Og dette er også spennende. Dette er også noe helt nytt, både selve strikketøyet og garnet. Det heter Elise og kommer fra Järbo. Det jeg strikker på her er en ny klut, og mer om det, sier jeg ikke. 

Men garnet, ja, det var så deilig å strikke av, så det skal jeg ha mer av. Og det er mulig jeg tar det inn i butikken min. Nøstene er på 100 gram, så her blir det nok to kluter av hvert nøste.

Og så var det disse UFO'ene som jeg samlet sammen for noen uker siden. Dette er Yme, og også denne startet jeg å strikke da jeg designet selve sokken. Men har jeg kommet noe lengre? Eh..nei :/

Den ligger i alle fall langt framme i UFO-køen min nå. :) Så det er håp. 

Og så må jeg jo bare vise fram tilveksten i familien. Dette er Kiran Boy, til daglig kun kalt Kiran. Han er en liten og helskjønn chihuahua-gutt som vi fikk i hus for ca 1 måned siden. Han har nok oppnådd å bli midtpunktet i huset nå, og stortrives med det. Det gjør vi også, forresten. 

Nå er Kiran blitt 5 måneder gammel, og vi har hatt knallhard tisse- og bæsjetrening helt siden han kom. Og nå bærer det frukter. I dag er har han vært stuerein på 5. døgnet :) Ikke rart vi er ekstra glad og stolt nå. Det gjelder bare å gå ut ofte nok, samt lære hunden å kjenne, så man leser når han vil noe. Pytt, pytt, ikke verre enn det :)

Til slutt vil jeg bare vise fram herresokkene Mortens Jul, som jeg designet nå i høst, og som ble publisert helt i starten av desember. Paret på bildet er strikket av teststrikker Wenche Magerøy.

Sokkene finner dere i nettbutikken min, hvis dere vil ta en nærmere kikk. 
Staselige julesokker for menn! 


Dagens blogganbefaling:
Ninapetrinas kreative hjørne har mange søte design hun viser fram. Her er det både luer og votter, og annet tilbehør. Verdt et besøk. 

1 kommentar:

  1. Så flott blogg du skriver :) så er det jo så uendelig mye fint å se, kjempefine, lekre håndarbeider :) da jeg så det øverste bildet tenkte jeg på pledd med det samme - men, den gang ei sikkert.... Blir spennende å se :) Vil samtidig ønske deg ei riktig god og fredelig jul, og et godt nytt og kreativt år :) hilsen Rigmor

    SvarSlett