Sider

lørdag 18. januar 2014

Myria jubileumsvotter


Dette er Myria, et par votter som jeg nylig har strikket. Og et vottemønster som jeg nylig har laget. 
Jeg har nemlig jubileum, og det må jo feires. 
Gruppa mi på Facebook; Bittamis design for strikkelystne, har nemlig rundet 10 000 medlemmer. Ja, nemlig, og jeg har ikke lagt til en ekstra null der! Ti tusen medlemmer! Wow! 
Det er utrolig mange mennesker. Det er en hel by med mennesker. I hvert fall en passe liten og koselig by. 


Tenk hadde alle medlemmene bodd i samme lille og koselig by? Da tror jeg vi hadde hatt mer garnbutikker enn dagligvarebutikker i den byen. Og vi hadde nok hatt flere strikkekafeer hver dag, da. 
For en fantastisk tanke! 


De øverste bildene her viser vottene som jeg selv har strikket. Jeg vet ikke om jeg vil innrømme det, men jeg har altså strikket en liten feil nede på framsiden av votten.... Dere ser det nok :) 

Det grå paret rett over her har teststrikker Wenche Magerøy strikket. Og dere kan være sikker på at der er det ingen feil. 

Disse skjønnhetene har teststrikker Kate Fredriksen strikket. Ingen feil i sikte der heller, og jeg har sett nøye etter! 

Men nå lurer dere sikkert på hvorfor ikke mønsteret er likt på alle votteparene? Eller, gjør dere ikke det? Kanskje dere nå tror at vi alle sammen har strikket massevis av feil? 

Å neida, men disse vottene skal ikke strikkes likt fra person til person, nemlig! Her skal det nemlig en terning til, og den terningen avgjør utseende på vottene! :) Veldig morsomt!

Hvis du har lyst å strikke disse vottene, så ligger mønsteret gratis i gruppa mi :) Så ja, du må nesten være medlem der for å få tak i det!


I butikken min har jeg nå fått inn et garn som heter Elise. Dette er en blanding av bomull og akryl, og er et garn som egner seg veldig godt til klutestrikking. 
Det er kommet i 6 forskjellige fargekombinasjoner, og er et flerfarget garn med lange, fine fargeskifter. Da blir det ikke rotete i mønsteret slik som garn med korte fargeskifter kan bli. 

Hvert nøste er på 100 gram, og man får greit 2 kluter av 1 nøste. Noen fortalte meg at de fikk 3 kluter, og når noen sier det, ja, da tror jeg på det! For jeg fikk se bilder av det! :) 


Dagens blogganbefaling: 
Ida Annie heter ei ung dame som bor i hjemkommunen min, Meløy. Hun er drivende flink med pinnene, og jeg har mer enn en gang latt meg overraske over henne. Nå har hun startet å blogge også, så denne bloggen gleder jeg meg til å følge med på: 
Strikkoman, kaller hun bloggen sin :)

8 kommentarer:

 1. Ja tenk, 10 000!!! :) God ide å ha alle de i en by ja! ;) Gratulerer!!! :)
  Lekre votter er det, gleder meg til å strikke dem :)

  Håper du får en herlig lørdagskveld :)

  SvarSlett
 2. Denne byen hadde det vært fint å bo i.
  Flotte votter og de skal nok strikkes her og.
  Ønsker deg en god helg.

  SvarSlett
 3. Grattis ! Kjempefine votter :) klem fra Beth

  SvarSlett
 4. Må jo virkelig si delen gang til, for du fortjener det så virkelig: Gratulerer med passerte 10000 😃💐.
  Gleder meg til å strikke de vottene der jeg også, og den lille skjønnehetsflekken din er bare sjarmerende. Klem

  SvarSlett
 5. Atter en gang fint å se på her inne, du lager så mye flott, må nesten få kjøpt meg boka snart, er vel snart den eneste strikkeren uten denne boka, tji hi... :-)

  SvarSlett
 6. Litt seint ute her, sidan eg har vore så treig på blogging dei siste månadane, men GRATULERA MED 10000!!! Det er rett og slett fordi du fortjener det, for du er så fantastisk flink til å designe mønster og er så utruleg dyktig som administrator, i lag med dei andre. Du har ei gruppe der det alltid er ein hyggeleg tone og det er kjekt.
  Ønskjer deg ein strålande søndag!

  SvarSlett
 7. Gratulerer! Kjempefine votter :-).

  SvarSlett
 8. Veldig fine votter du strikker :-) Jeg liker.
  Hilsen til deg fra Viola.

  SvarSlett